Máte doma zahradu, kde máte více volného místa? Malé dítě, které si rádo hraje a má rádo svoje aktivity a je akční a nebojí se houpaček ani skluzavek. Tak tohle je přesně ideální pro Vaše dítě, pořídit si na zahradu houpačku se skluzavkou. Výhoda je, když máte zahradu, protože nemusíte s dítětem chodit kus od domu někam na hřiště, ale vytvoříte si takové hřiště na Vaší zahradě doma přímo před domem. Na našich stránkách najdete spoustu krásných houpaček se skluzavkou pro Vaše dítě. Jakmile si nějakou houpačku se skluzavkou objednáte, tak si můžete udělat nějakou párty a pozvat si přátelé s malými dětmi a uvidíte, že Vaše děti nebudou nikoho potřebovat, protože o zábavu budou mít postaráno. Děti si užijí spoustu legrace a zábavy, mohou dělat různé aktivity například na lezecí štěně. Kolik je takových zábavných atrakcí pro dítě?

Houpačka

Spousta, záleží na výběru a co vaše dítě vyžaduje a představuje si. Na výběr je i zahradní houpačkové hnízdo anebo zahradní duo houpačka a venkovní houpačka se skluzavkou Detskahriste. Jak říkám záleží na výběru, co chce Vaše dítě. Velice oblíbená je zahradní houpačka Duo Bosse, je klasická, dřevěná z pevného laminátu a výhodou je, pokud máte doma horolezecké dítě, tak určitě využije lezecí stěnu. Hrazda, dvě houpačky, lezecí stěna je vyrobena ze středového řeziva, objevit se mohou také podélné praskliny, ale nemusíte se ničeho bát, protože nemají žádný vliv na kvalitu ani na stabilitu herní sestavy. Pokud chcete větší stabilitu s lepším účinkem, tak do terénu se připevňuje pomocí šesti kovových, pozinkovaných, plochých kotev a nejsou součástí dodávky.

Dite

Kde sestavu Bosse mohu postavit?

Jak už jsem říkala, venku na zahradě, a je určena k jednorázové instalaci. Montáž se zvládne v pohodě ve dospělých. Stačí mamka a taťka, ti to určitě zvládnou levou zadní. A vy se pak budete moci skvěle bavit.