Řekla jsem si, že by mohlo být opravdu moderní, kdybych měla tónovaná skla u auta. Že jsem skvělá řidička vím. A řídit mě opravdu baví, protože řidičský průkaz mám od svých osmnácti let, nyní mi třicet pět let, takže si jistě dokážete představit, že jsem skvělá řidička. Tohle můžu potvrdit sama o sobě, protože jsem čtyřikrát taky byla na soutěži v řízení. Umím skvěle jezdit i kolem překážek. Baví mě to. Pak jsem si řekla, že bych své auto mohla nějak vylepšit. S autem jezdím opravdu pravidelně do myčky, takže jsem si musela ověřit, jestli tónování skel nebude vadit při mytí auta. Byla jsem ráda, když mi v Brně řekli, že to vůbec nevadí.

Toto auto je můj sen.

Chtěla jsem jít totiž do brněnského tónování autoskel, které je velmi populární. A chodí tam i můj kamarád a bratr. Můj bratr si taky nechal v brněnském tónováním autoskel nechat natónovat skla u svého auta, protože se mu to taky hodně líbí. Nechá se samozřejmě natónovat pouze zadní skla, protože přední výhledové sklo se nesmí tónovat. Sice nevím proč, ale nechala jsem to být. Nechala jsem si natónovat pak skla, jak to má být, abych nemusela pak platit u police nějakou pokutu. Raději se budu držet pravidel, než abych potom měla nějaké problémy.

Mám ráda rychlá auta.

Myslím si, že potom odstraňování toho tónovaného skla bude stát asi hodně peněz a bude to asi taky hodně náročné. Takže nechci mít nic, co by mě potom mohlo nějak poškodit anebo aby to bylo náročné. A když jsem potom byla v Brněnské firmě, tak jsem byla hodně spokojená A líbilo se mi to. A s prací jsem byla velmi spokojená a tuto firmu mohu klidně doporučit dál. Pokud vás tohle zajímá ještě blíže, můžete se podívat na webové stránky centrocar.cz. Tam najdete opravdu mnoho informací včetně ceny anebo kontaktu. Takže se nemusíte vůbec bát tónování autoskel v Brně Autofolieds. A změny se taky nebojte, někdy je třeba.