Když jsem se rozhodovala, co budu dělat po vyšší odborné škole, tak jsem stále měla plnou hlavu toho, že bych chtěla být herečka a nebo zpěvačka. Jenomže jak všichni víme, tak ne všechny sny s dokonale splní. Mnoho lidí má různé sny, ale nemusí se vůbec vyplnit a nebo splnit. Já sama jsem byla velice zklamaná, když jsem bohužel neuspěla u žádné hudební soutěže. Dokonce mě nevzali ani na žádný casting třeba do filmu. Byla jsem z toho velice zoufalá. Moje máma mi ale řekla, ať smutná nejsem, že jsem přeci studovala vysokou školu, takže prý ani nemám Toužit po něčem jiném teď sice tohle je pravda, protože jsem vždycky snila po něčem ekonomickém.

SEO beru velmi vážně.

Proto jsem taky studovala vyšší odbornou školu ekonomickou. Zajímala jsem se taky o digitální marketing a další podobné věci. Chtěla jsem totiž obchodovat online. Hodně mě to bavilo, protože online obchodoval taky můj bývalý partner a musím říct, že se partnerovi opravdu hodně dařilo. A můj partner se taky velice vyznal v Drupal SEO a dalším marketingu.

Chce to znát i ekonomiku.

Byla jsem nadšená, když mě můj bývalý přítel taky do tohoto zasvětil, protože říkal, že ten, kdo chce pracovat online nebo něco prodávat, tak by se měl v SEO Prestashop vyznat. Já jsem ze začátku opravdu nevěděla, co to je. A ani jsem se to nikde nedočetla. A to jsem viděla pouze takové informace, které pro mě byly ale velice složité, takže jsem raději všechno nechala tak, jak bylo. Chtěla jsem taky zbožové vyhledávače, které jsou prý velice výhodné, že vaši reklamu uvidí ihned někdo napoprvé. Jsou různé způsoby, jak zvýšit výnosy vašeho obchodu jako například SEO anebo PPC reklamami. Já sama jsem si říkala, že než se člověk do něčeho pustí, tak by si taky měl ze začátku všechny informace prověřit a vědět, co má, jak dělat. Sama jsem chtěla, abych byla skvělá obchodnice, takže další reklamní tahy jsem samozřejmě chtěla znát.