Když se zeptáte několika lidí, většina vám odpoví, že by rádi bydleli ve vlastním domě. Jenže pro mnoho lidí se tato cesta uzavřela nedostupností hypoték či ztížením správního řízení. Někdo si zvládne všechno zařídit sám, ale jsou i lidé, kteří potřebují kompletní servis. Patříte do té druhé skupiny a na běhání po úřadech nemáte čas ani nervy? Kromě toho, že vám připravíme typizovaný či individuální projekt, můžeme vás zastoupit ve stavebním řízení, a získáme pro vás stavební povolení.

moderní bungalov

Stavíme dva typy domů – zděné a dřevostavby. Obě varianty jsme schopni vám dodat ve vysoké kvalitě, a to za poměrně krátký čas. Všechno se odvíjí od toho, zda máte připravený pozemek, a v jaké fázi se nacházíte. Pokud zrovna vybíráte firmu, která vám dodá dům, můžeme pro vás být ideální volbou. Láká vás dřevostavba na klíč?
Oproti zděnému domu má několik výhod:

  • Je pasivní a je vybavena fotovoltaikou a tepelným čerpadlem
  • Staví se z hotových dílců
  • Stavba je velmi rychlá

výstavba domu

Dřevostavby jsou skvělé v tom, že jejich výstavba je rychlá. Na nic se nemusí čekat, na základovou desku můžou rovnou přijít díly domu, nic nemusí tvrdnout ani zrát, jako je tomu u zděných domů. Jediné, co nás může zbrzdit, je počasí – deska musí být zralá na montáž. Naše domy vám postavíme od základové desky až po střechu. Díly máme připraveny k použití, budete možná překvapeni, s jakou rychlostí bude staveb růst. Na výběr je několik domů, které máme připraveny pro všechny klienty, kteří chtějí mít dům co nejdříve. Pokud vás naše nabídka nezaujala, rádi pro vás připravíme projekt na míru. U této varianty je třeba počítat s delší dobou dodání, protože nakreslit projekt nějakou dvou zabere. Vždy se snažíme, aby naši klienti měli své domy postaveny za co nejkratší možnou dobu. Všechny domy dodáváme hotové, a jediné co si musíte obstarat, je kuchyňská linka. Postavte si dům snů s námi.