Sen o vlastním domově bývá často snem mnoha lidí, bohužel ne každý si jej může dovolit. Někdo využívá byt formou podnájmu jiné osoby nebo městského pronajímání, někdo má hypotéku na byt či dům, jiný bydlí u rodiny. K bydlení hlavně v bytě patří neodmyslitelně pár komplikací, které Vám mohou znepříjemňovat život. Můžou to být hluční nebo nepříjemní sousedé, špinavé okolí, vysoký nájem, malý rozměr bytu, nebo se cítíte například jako v králíkárně. Mladí lidé si nemohou dovolit vybírat si bydlení, které by jim dopřálo azyl po celý život, proto si vybírají malometrážní byty, kde je nájem o pár tisíc levnější, nicméně později při zakládání rodiny se musí porozhlédnout po něčem větším, a tedy i dražším. Mobilheimy – TOP mobilní domy přichází s možností jiného bydlení v domě za překvapivé ceny.

sídliště byty

Dřevěný mobilní dům disponuje nízkými náklady na bydlení. Za zmínku stojí i bazarové domy, a to celoroční nebo sezónní, které si může dovolit téměř každý a vypadají fantasticky. Nechybí ani vybavení sociálního zařízení a nábytku. Mobilní domy Vám vydrží 80 a více let, takže se nemusíte, co pár let stěhovat.

dům na klíč dřevostavby

Nemusíte vyřizovat povolení, kopat základy na dům, platit firmám za výstavbu, která mnohdy trvá i několik let, bydlet můžete ihned! Nikdo nepozná, že se nejedná o cihlový dům, ale o mobilní. Nové domy si můžete vytvořit sami, nebo si vybrat ze široké nabídky dřevostaveb a mobilních domů. Vybere si každý, ti, kteří hledají bydlení, ale i ti, kteří mají zahradu, ale postrádají útulný letní domek. Pobočky firmy naleznete v Praze, Brně a Hradci Králové, kde se můžete osobně podívat na nabídku mobilních domů. Poskytnou Vám financování, projekci, dopravu a usazení domů, a dokonce i zastupování na stavebním úřadě. Proč byste se měli trápit placením nájmu někomu jinému, když si můžete dovolit své bydlení?